RO
Alege țara

Deschide-ți cont

Dacă ești aici pentru prima dată, fă-ți cont la Clubul BetterStyle și vei cumpăra mai ieftin.
  • Prețurile sunt cu minim 23% mai mici pentru membrii clubului
  • Reduceri și promoții suplimentare
  • Fă-ți cont și cumpără mai ieftin!
zamknij
Acord de prelucrare a datelor cu caracter personal
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de către BETTERSTYLE RO SRL, Street Vasile Lascar, nr.33, cam.1, bl.7, sc. 4, et. 2, sector 2, Bucuresti, si Betterstyle International Sp. z o.o. cu sediul la Pruszków (02-001), ul.3-go Maja 8 bud. C2 în scopuri legate de apartenența la Clubul Betterstyle, respectând prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) pus în aplicare prin Legea nr.190/2018. Consimțământul meu în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor personale este acordat pentru scopul menționat in nota de informare transmisa catre Operator pe care am citit-o si inteles-o in intregime si declar faptul că am luat la cunoștință de drepturile mele conferite de Regulamentul UE 679 / 2016: dreptul de acces la date, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționare, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție, dreptul la rectificare exercitat oricand prin transmiterea unui e-mail la adresa:

Am inteles pe deplin ca furnizarea datelor nu este obligatorie, dar condiționează posibilitatea de înregistrare la Clubul Better.

Completează datele personale

Crearea unei parole

Indicații privind parola

Acordul poate fi retras în orice moment prin trimiterea unui e-mail la adresa: contact@betterstyle.ro.

Acordul poate fi retras în orice moment prin trimiterea de e-mail la adresa contact@betterstyle.ro De asemenea, inteleg ca retragerea consimtamtului nu influențează legalitatea procesării care a fost efectuată conform acordului înainte de retragerea acestuia

Citiți în întregime: AICI (trimite la Obligație de informare politica de confidențialitate )

Vă rugăm să completați titlurile de mai sus, câmpurile cu asterisc (*) sunt obligatorii